DSC_6033 copia_.jpg

ana lucía                  morales

Lima, Perú

 

 

 

The project aims to maintain and enrich the residential character of the neighborhood by designing a building whose height does not have a major impact on the surroundings and whose interior and exterior public walkwaysserve as a link between the two clearly differentiated sides of the neighborhood. Two green spaces have been proposed at both ends of the site. The largest one is oriented towards Avinguda Diagonal and serves to alleviate the traffic and intense noise and the smaller one provides visual and acoustical protection for the area around the chapel. The two luminous facades transform the hospital into an urban landmark, which provides public spaces that will improve the quality of life for both the residents and the users of the hospital.

Sin título-1.jpg
DSC_5909_.jpg
08-001__ copia.jpg
05-001 copia.jpg