DSC_6018_.jpg

eLIANA                  GAREIS

Entre Ríos, Argentina

 

 

 

The hospital is connectedto the city, restoring the urban fabric, dialoguing with the adjacent public spaces and allowing for the appropriation of the place to users external to the hospital. The organization responds to the level of complexity of the patients’ needs, locating the most critical on the below-grade level, the outpatient area on the ground floor and hospitalization on the upper floor. The entrancesare differentiated in response to the urban accessibility andthe circulations are planned according to specific uses and usersin order to ensure efficient movement. The orientation of the volumes providesventilation, views and natural lighting and their internal flexibility allows for the possibility of future growth.

Sin título-2_.jpg
ENTORNO INMEDIATO_.jpg
DSC_5792_.jpg
HOJA 9_.jpg